Zbožňujeme fist, už jsme došli i do stavu double fistu, tzn. obě ruce současně uvnitř a k nim přidávám i můj nástroj mezi ruce...neskutečně vzrušující pro oba
Ten překlad na začátku je pěkná blbost, aneb ať žije doslovný překlad! Fisting je spojení slov fist & fucking, tedy přítomný čas průběhový, což není nic jinýho, než *rdání pěstí. Jelikož je to takto vyjádřeno dost expresivně, dokážu si stejný hrátky představit pod pojmem prstování rukou:) Vzhledem k tomu, že jsme lidi, a ne koně, tak by určitě každý pochopil, že není myšlena celá ruka až po rameno:). No, vycházel-li byste z Němčiny, tedy faust fick/ficken, určitě by vás myšlenky na pěsťování nenapadli a pěstění už ve slovníku máme, akorát má jiný význam:D.
A co takhle to brát trochu s humorem a ne s průběhovým časem? :-))))
Moc krásně rozebráno a napsáno. My s partnerem se pokoušíme, já bych už moc chtěla, ale partner se toho pořád bojí. Bojí se že mi ublíží.
Pokud ten můj článek četl také a přesto se bojí, tak je to kouzelný paradox :-)))) Partnerka musí přemlouvat partnera - to se u fistingu fakt moc často nestává. Držím palce :-)
Článek dělá z fistu málem start raketoplánu... Kdo má aspoň trochu citu, přijde na to sám velmi rychle. Žádná věda a vrcholová praktika to není.
Tyhle články jsou určené především lidem, kteří si s tím nevědí rady. U každé kapitoly se vždy najde "Mistr světa", který to všechno zná a považuje to za samozřejmost. Jenže existuje spousta lidí, kteří nemají vůbec tušení o podobných praktikách a ani o nich nic neslyšeli. A nebo jsou mladí a nevědí jak na to. Chtěl jsem napsat ještě "anální fisting" a tak to zjednoduším na pár vět: "Jeden čtenář psal, že je to jednoduchý jak facka a nemám z toho dělat raketoplán..." Tak si vražte pěsti do prdele a neřešte to...
To s tim mavatkem je stranda nebo uskutecnitelne?
Osobne miluju, kdyz me partner obejme zezadu, vsune dva prsty od kazde ruky do me a zvedne. Jenze tak nese vetsinu me vahy na predni pulce panevni kosti, pri fistingu bych se bala ze by moje vaha ponicila vnitrni organy.
Taky ze by ponicila. To byla jen sranda, radeji to nezkousejte, pac skoncite ve spitalu s odtrzenou delohou. Pri fistingu nesmi byt zena na pest narazena plnou vahou jak odsouzenec na kul ve stredoveku.
S manželkou jsme to několikrát zkoušeli, ale připadá mi, že mám moc velkou ruku, protože přes klouby prostě ne. Ale zkoušíme dál.
Sexshop |
Vstroker |
We-vibe |
Be-up |
Arginmax výhodně |
Dárky po desáté |
Dámská jízda
Webdesing - Neofema s.r.o. Všechna práva vyhrazena (c) 2000 - 2012