ahoj, trochu mne trápí, že přítel moc nemá orál v oblibě, vím, že to dělá jen kvůli mě, protože jsem mu řekla, že mě to trápí, protože to miluju. je to vůbec možný? neporadíte někdo, jak bych to mohla změnit? díky, iv
Některý věci nezměníš. Kdo nemá rád třeba držkovku, nenaučí se ji mít rád. Kdo nemá rád orál, tak ho nikdy s požitkem nevychutná. Ale zas má určitě jiné přednosti? ;-)
jednou se naprostou nečekanou náhodou zadarilo a od ty doby tralalaaa :D mě osobně pro deepthroat nejlíp vyhovuje 69, jde to snadno a určuju si sama, jak dlouho ještě vydržim s dechem :) a navíc to má výhody i pro mě, než přes hranu stolu :D a taky se nehrne krev do hlavy :D:D takže doporučuju ;) slečny, nebojte se toho ;D
Chuť by se většinou dala přežít, ale trochu mi vadí hlenovitá konzistence. Naštěstí můj partner mě do ničeho netlačí a tak si jeho produkt můžu potom někam bez potíží odložit a nepolykat.
No a největší smůla je asi v tom, že bych k větší chuti potřebovala, aby se partner víc projevoval, ale bohužel nevydá ani hlásku. Tvrdí, že nechce přehrávat, tak nevím, asi jsem ještě nevypilovala technikku. :)
Pěknej článek, konečně chlap, co dokáže pěkně popsat, co má rád. Vyzkouším vše, co jsi napsal a pak se ozvu, jak to dopadlo. Mám totiž se všemi sexuálními praktikami problém, jelikož mám špatnou motoriku a horší cit pro pohyb, přítel (i když jsme spolu skoro 4 roky) mi neumí říct, co a jak a já jsem bohužel tele od přírody a s kreativitou jsem také měla vždy problémy, navíc mám aspergrův syndrom, takže moc neumím číst v mimice ostatních lidí. Takže díky moc.
P.S: jestli mohu poprosit - nějaký článek o tom, jak dobře a uspokojivě souložit zde není, nemohl by být napsán?
miluji oralni sex,představa jak mě žena pohltí celý můj nástroj a já jí stříkám do krku je šíleně rajcovní. A co lízání kundičky, to je slast. olizuji ty nejintimnější místa, žena má mokrý orgasmus a ja saju ten slastý nektar přímo z toho jejího zeširoka roztaženýho centra rozkoše. zrovna ted bych si dal.
Už dlouho jsem se tek dobře nepobavila,máš článek luxusně,hlavně velice zajímavě napsaný!Prostě bomba !Jsem sicJe poměrně znalá,přezto jsem se i já dozvěděla dvě zajímavé věci (1.ejakulát v oku-jeho možné důsledky;2.přílišný stimul prostaty zvenčí-nedostatečná ejakulace a možné nepříjemné pocity partnera).Jen tak dál a víc tak zajímavých a vtipných článků
díky :-))) KLidně si napiš, co by Tě zajímalo - pustím se do toho :-)
Sexshop |
Vstroker |
We-vibe |
Be-up |
Arginmax výhodně |
Dárky po desáté |
Dámská jízda
Webdesing - Neofema s.r.o. Všechna práva vyhrazena (c) 2000 - 2012