Recenze píšu podle pravdy, je tady i řada negativních recenzí, ale dodavatel dodává produkty, u kterých se přímo předpokládá, že jsou dobré. Navíc pokud jde o vyloženě o prototyp, tak se negativní recenze neuvěřejňuje a výroba se nespustí. Takže pak to vypadá jako seznam oslavných článků, je to pouze zdání.
Neúčinnost tohoto produktu může být způsobena nějakou závadou vývěvy a tím snížením jejího výkonu nebo subjektivní menší vzrušivostí na tento typ masturbace. Je to jako u žen. Některé jsou nadšené třeba z Womanizeru a s jinými to ani nehne.
Tento přístroj mne totálně zklamal. Je naprosto o ničem, silikonový návlek je těžký a neúčinný. Podtlak? O ničem..... Bohužel přístroj po použití nejde vrátit jsou to zbytečně vyhozené peníze.Absolutně NEDOPORUČUJI .....po vlastní zkušenosti mi přijde, že kladné recenze jsou napsané jen aby si to nějakej pitomec jako já koupil
Já doporučuju jako lubrikant ricínový olej. Jinak přístroj je jedním slovem super.
Dobrý den. Ráda bych chtěla tuto vecicku koupit manželovi. Jaká je vaše delší zkušenost s ní.
Sexshop |
Vstroker |
We-vibe |
Be-up |
Arginmax výhodně |
Dárky po desáté |
Dámská jízda
Webdesing - Neofema s.r.o. Všechna práva vyhrazena (c) 2000 - 2012